26/02/23 – ZUNDAYS by ZILLION

SPOILER ALARM – LEESWAARSCHUWING

Zillionairs kunnen zich verheugen op de terugkeer van de destijds veel besproken Zundays. De erotisch geladen feestjes die één zondag per maand werden georganiseerd in de Antwerpse danstempel werden destijds druk bezocht maar zorgden wel voor enige controverse.  

Op 26 februari 2023 keert Zundays voor even terug, met alle welbekende ingrediënten, in de Hasseltse megadiscotheek Versuz. Het belooft een ondeugende nacht te worden waarbij zwoele house-beats en pikante live-acts gecombineerd worden met prikkelende special effects en een lichtshow die de temperatuur gegarandeerd met enkele graden zal doen stijgen. Uiteraard krijgt het party-concept een meer eigentijds  invulling maar een nostalgische knipoog naar de uitgelaten jaren 90-sfeer zal zeker niet ontbreken.

Er geldt wel een streng deurbeleid. “We willen garanderen dat iedereen zich veilig voelt en zorgeloos kan genieten van dit exclusieve evenement”, zegt organisator Frank Verstraeten. “Mensen die zich niet aan onze huisregels houden, worden zonder pardon de deur gewezen en een ticket aanschaffen verleent je niet automatisch het recht om binnen te komen. Er zijn verschillende party-hosts aangesteld die erop toezien dat enkel feestgangers die respectvol omgaan met de andere bezoekers en voldoende passen binnen het concept, welkom zijn op Zundays. We rekenen erop dat mensen die de toegang geweigerd worden zich toch sportief zullen opstellen. Ze krijgen immers de prijs van hun ticket meteen terugbetaald. Zundays wordt bovendien een telefoonvrije ervaring. Foto’s, film- of geluidsopnames maken is ten strengste verboden. De gouden regel is: what happens at Zundays, stays at Zundays”, aldus een enthousiaste Verstraeten.

← Back to events